Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Kültür-Sanat
Sergi 21 Eylül – 15 Aralık arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek
Gündem
Sağlık
"Tan, gördüğüm kadarıyla baleyi, dans sanatını, bu konuya ‘ötekileştirilmiş’ vaziyete getirilmiş olan Türk halkına anlatacak"
İmamoğlu, sokak hayvanlarıyla ilgili dile getirilen sorunlara yönelik alternatif çözüm önerilerini sıraladı
Eğitim
"Adresi, mütevelli heyeti yok. Başka bir başvuruyla sahte bir internet sitesi kurulmuş"
Bilim / Teknoloji
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.